100% onzichtbaar hoortoestel

Een hele nieuwe wereld naar onzichtbaar en zorgeloos horen

Denk je dat een hoortoestel jou zou kunnen helpen, maar wil je liever niet dat je omgeving ‘m ziet? Bij Schoonenberg hebben we in-het-oor hoortoestellen die vrijwel onzichtbaar zijn. Ze zijn zo klein, dat ze nauwelijks opvallen.

Onze in-het-oor hoortoestellen zijn toestellen, die in het oor gedragen worden waarbij de microfoon, versterker, telefoon en batterij allemaal in dezelfde behuizing zitten. Het hoortoestel wordt in de gehoorgang geplaatst en zit daardoor dicht bij het trommelvlies, waardoor het geluid helderder en duidelijker is.

“Ik wilde geen apparaat achter mijn oor dat zichtbaar is voor mijn omgeving. Maar na een bezoek aan Schoonenberg ging er een nieuwe wereld voor mij open. Ik wist niet dat hoortoestellen tegenwoordig zo klein zijn. Niemand ziet ze in mijn oor, terwijl ik nu weer zonder stress gesprekken kan voeren en volgen. Het is een verademing. Ik had dit veel eerder moeten doen.”

Monique (64 jaar) merkte al enkele jaren dat haar gehoor achteruitging, maar stelde de aanschaf van een hoortoestel zo lang mogelijk uit.

Audicien Kim: "Wist je dat gehoorverlies heel geleidelijk gaat? Zo langzaam zelfs dat je het eerst helemaal niet door hebt?" Hoe sneller we gehoorverlies opmerken, hoe eenvoudiger we er iets aan kunnen doen. Dankzij de nieuwste generatie hoortoestellen kan slimme technologie jou helpen met beginnend gehoorverlies. Benieuwd hoe jouw gehoor ervoor staat?

Horen zoals je nog nooit hebt gezien

Je gelooft werkelijk je oren niet als je hoort wat er tegenwoordig allemaal kan op hoorgebied. Ook de ontwikkeling van onzichtbare hoortoestellen gaat snel. Dankzij alle innovaties worden ze steeds slimmer en zorgen zij voor extra luisterplezier.

  • (Vrijwel) onzichtbaar
  • Optimale geluidskwaliteit
  • Speciaal voor jou op maat gemaakt
  • Makkelijk in gebruik

Benieuwd naar onze onzichtbare hoortoestellen?

Er is meer mogelijk dan je denkt

Onze audicien kijkt samen met jou naar de mogelijkheden van een hoortoestel dat het beste bij jou en jouw persoonlijke situatie past. We nemen de tijd voor je en komen met een maatwerk oplossing, zodat je altijd op een prettige en comfortabele manier kunt genieten van je hoortoestel en van geluid.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel 088-9324346 of maak hier direct een vrijblijvende afspraak.

Over Schoonenberg

Als het om hooroplossingen gaat, is Schoonenberg al ruim 90 jaar de hoorspecialist in Nederland. Schoonenberg biedt optimale hoorzorg, een groot assortiment innovatieve hoortoestellen en service en advies op maat tijdens en na de aankoop van een hoortoestel.